Useita lähtöjä 13.8.2021 alkaen Turun ja Helsingin välillä.

Huolehdi omasta ja muiden terveydestä - älä matkusta sairaana

Jokaisen matkustajan terveys on meille erittäin tärkeää. Tästä syystä ennaltaehkäisemme kaikin tavoin koronaviruksen leviämistä ja noudatamme viranomaisten suosituksia. Meille on tärkeää, että matkustaminen linja-autoissamme on niin turvallista kuin mahdollista.

Ennaltaehkäistään kaikki yhdessä koronavirusepidemiaa:

1. Huolehdi omasta ja muiden terveydestä - älä matkusta sairaana

Jos sinulla on mitä tahansa flunssan oireita eli nuhaa, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai kuumetta, jää tällöin kotiin.

2. Pidämme hygieniatason korkealla - linja-automme on käsitelty suoja-aineella turvallisuutesi hyväksi

NanoBus.fi on käsitellyt ensimmäisenä Suomessa linja-auton kaikki pinnat suoja-aineella, jonka ansiosta hygieniataso säilyy korkealla. Valolle altistuessaan suoja-aine hajottaa orgaaniset molekyylit kuten bakteerit, homeet ja virukset (ml. koronavirus ja kausi-influenssa). Samaa tekniikkaa on käytetty kansainvälisesti myös metroasemilla ja muissa julkisissa tiloissa hyvin menestyksekkäästi. Lue lisää suojakäsittelystä täältä.


3. Yski ja aivasta oikein

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit ja aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan.

4. Huolehditaan käsien pesusta

Koronavirustartunta vältetään parhaiten huolehtimalla käsihygieniasta. Tästä syystä pyydämme kaikkia asiakkaitamme pitämään hyvää huolta käsihygieniasta.

5. Valitse mahdollisuuksien mukaan vuoro, joka on ruuhka-aikojen ulkopuolella

Ruuhkaisimmat matkustusajankohdat vuoroillamme ovat viikonloppuisin, etenkin perjantai- ja sunnuntai-illat sekä yleisesti ottaen iltapäivät. THL suosittaa kasvomaskien käyttöä tilanteissa, joissa turvavälien pitäminen ei ole mahdollista.

6. Nopeat toimenpiteet mahdollisia

Seuraamme viranomaistiedotusta ja teemme tarvittaessa nopeita tilanteen vaatimia toimenpiteitä. Toivomme kaikilta ymmärrystä näille toimenpiteille. Näin huolehdimme, ettei epidemia leviä riskiryhmiin.